Tästä se siis lähtee. Heräsin aamulla virkeänä klo 07:45 katselemaan aamu-uutisia. Jotenkin herääminenkin oli helpompaa ja olo virkeämpi, kun tavoite siintää jo mielessä. Tämä on juuri sitä, mitä olen kaivannut, eräänlainen uusi alku elämässäni.

Aamupalalla/lounaalla minun on tänään tyydyttävä jääkaapin jämiin, sillä kävimme avomieheni kanssa viimeksi kaupassa torstaina ennen synttäripippaloitani, ja niitähän jämäherkkuja syötiinkin sitten koko viikonloppu. Eilen illalla, kun tein tämän päätöksen, otin itseäni kerta nykäisystä niskasta kiinni ja pakastin jäljelle jääneet herkut, eli ne niin ihanat suklaa-kookosmuffinit ja metwursti-aurajuustopizzarullat. Tämä aamu mennään siis sillä, mitä löytyy. Toisin sanoen näkkileivällä ja päälle kalkkunaleikettä (edes margariinia ei ollut :D), lisäksi minitomaatteja ja muutama viinirypäle. Aamun aloitin juomalla 5dl vettä ja nyt nautiskelen lasillisesta Valion vähäkalorista mansikkamehukeittoa :)

Haasteena minulla painonpudotusprosessissa on kolmivuorotyö, teen 3 yötä kolmen viikon listalla. Öiden jälkeen on vaikea päästä päivärytmiin ja tämä taas vaikuttaa osaltaan syömisiin. Yövuorossa mieliteot ovat itselläni yleisiä. Tästä aiheesta varmasti lisää pohdintoja lähitulevaisuudessa!

Joten, nyt nautiskelen aamupalani loppuun, sulattelen hetken ja heitän olohuoneen maton nurkkaan aloittaakseni Zumba -tuokion!

 

Lopuksi vielä hyvin voimakkaasti minuun vaikuttava julkkislaihduttaja, Jennifer Hudson. Todella hieno saavutus hänellä, tosin itse en koe tarvetta laihduttaa kokoon 36. Tavoitekokoni on M/38-40. Hän on selviytynyt todella upeasti vastoinkäymisistä huolimatta, vuonna 2008 hänen äitinsä, veljensä ja sisaren poikansa kuolivat ampumatragediassa :(